Clovin S.A. je kompanija koja je, kao proizvođač sredstava kućne hemije, na poljskom tržištu prisutna od 1995. Sedište kompanije je u Čeževu. Fabrika i proizvodni pogoni se prostiru na površini od 8.000 metara kvadratnih. U laboratorijama fabrike hemičari svakodnevno rade na razvoju još efikasnijih formula praškastih deterdženata, omekšivača, sapuna i drugih vrsta deterdženata koji po svom kvalitetu ne zaostaju za mnogim poznatim evropskim brendovima. Trenutno rade na prezentaciji tableta za pranje sudova i tableta za pranje veša.  Primena najnovije tehnologije omogućava proizvodnju deterdženata koji ne sadrže fosfat i zeolite štetne po okolinu. Moderne mašine održavaju najviše standarde u proizvodnji. Postoji pet proizvodnih linija za proizvodnju praškastih deterdženata. Proizvodni kapaciteti omogućavaju mesečnu proizvodnju od 4.200.000 kg praškastih deterdženata i 1.500.000 l tečnih proizvoda.

Za 20 godina postojanja, postigli su izuzetne rezultate. Otvorili su ogranke u Nemačkoj (Clovin Germany), Litvanija, Letoniji i Estoniji (Clovin Baltik) kao i proizvodni pogon u Ukrajini (Clovin Ukrajina).

Kao proizvođač praškastih sredstava za pranje nisu usmereni samo na zadovoljstvo krajnjeg potrošača već i na činjenicu da moramo da budemo svesni prirodnog okruženja u kome živimo i brige o njemu. Stoga, fabrika proizvodi praškaste deterdžente koji ne sadrže zeolit i fosfate, koji imaju razarajuće dejstvo na biosvet koji živi u rekama, jezerima i drugim vodenim sredinama. Najveći uspeh hemičara i tehnologa ove fabrike je Clever Free – prašak sa hipoalergijskim svojstvima koji ne ugrožava prirodnu sredinu. Takođe, fabrika vodi računa i o svom neposrednom okruženju i njegovim stanovnicima. Stoga se pogon u Čiževu napaja strujom iz solarnih panela tako da ne predstavlja pretnju za prirodnu sredinu.

Kompanija je dobitnik nagrada kompanija godine 2018. u kategoriji robe široke potrošnje i dobitnik Forbsove nagrade Diamond 2018.

Brend Purox fabrike Clovin predstavlja liniju deterdženata za ručno i mašinsko pranje veša. Linija obuhvata deterdžente namenjene pranju tkanina raznih vrsta i boja.  Pogodan za svakodnevnu upotrebu. Efikasno otklanja i najtvrdokornije mrlje. Ne sadrži zeolite i fosfate.

Proizvodi nisu pronađeni.

Nema proizvoda za zadati kriterijum.
  • Proverite vaš zahtev i pokušajte ponovo.