O nama

 

Misija i vizija

Naša vizija je da izađemo u susret potrebama najzahtevnijih potrošača u pogledu cene i kvaliteta, ali i da omogućimo dostupnost proverenih svetskih brendova na tržištu Srbije.

Naša misija je predstavljanje najnovijih i najkvalitetnijih proizvooda na tržištu Srbije i regiona kako bismo za krajnjeg potrošača obezbedili vrhunski kvalitet po pristupačnim i povoljnim cenama.

 

Naši principi

  • Pobednički mentalitet
  • Posvećenost
  • Preuzimanje inicijative
  • Timski rad

Viz Connection danas

Viz Connection je mlada kompanija, osnovana 2009. godine. Svih ovih godina trudili smo se da budemo uporni, istrajni i posvećeni radu što je dovelo do značajnih rezultata. Posle pet godina napornog rada postali smo uvoznici i distributeri internacionalnih brendova: White Glo, Madel, Clovin i Hean. Uvek smo spremni za nove izazove i težimo da gradimo kvalitetne odnose sa svojim poslovnim saradnicima i da odgovorimo zahtevu naših partnera širom sveta.

 

Naši zaposleni

Unapređenje zaposlenih je jedna od najvažnijih principa ove kompanije. Naši zaposleni znaju da kvalitetan rad i inicijativa dovode do odgovornijih i kompleksnijih poslova i viših pozicija. Verujemo u svoje zaposlene jer su oni okosnica kompanije. Poslovne izazove pobeđujemo kao snažan tim, sledeći zajedničku viziju. Znamo da uporan rad, kreativnost i posvećenost donose rezultate.

 BISNODE sertifikat 2019 

BISNODE je vodeća evropska kompanija koja posluje u oblasti poslovnih podataka i analize podataka u 19 zemalja i strateški je partner najvećeg globalnog ponuđača poslovnih podataka - kompanije Dun & Bredstreet. Sertifikacija je ustaljena praksa u mešunarodnom okruženju, a grupacija Bisnode ima dugogodišnje iskustvo u dodeli sertifikata bonitetne izvrsnosti u zemljama: Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Danskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Češkoj i Mađarskoj. 

Imamo zadovoljstvo da se predstavimo sa BISNODE SERTIFIKATOM kao oznakom bonitetne izvrsnosti. 

 

Svoju privrednu delatnost obavljamo pod poslovnim imenom
PRIVREDNO DRUŠTVO VIZ CONNECTION DOO BEOGRAD;
Naš matični broj je: 20561955; Naš PIB broj je: 106240931;
E-mail adresa: office@viz-connection.com
Šifra i naziv delatnosti: 4690 – Nespecijalizovana trgovina na veliko Naše
privredno društvo upisano je u registar privrednih subjekata, koji se
vodi kod Agencije za privredne registre dana 11.08.2009.
godine;
Naše privredno društvo je obveznik poreza na dodatu vrednost i
registracioni broj pod kojim se vodimo kao obveznik pdv-a je:
106240931
Naše poslovno sedište nalazi se na adresi:
Bulevar Nikole Tesle 30A, Beograd-Zemun;
Naši brojevi telefona su:
+381 11 3192688 , mobilni :+381 60 3941 328;
Naš broj faxa je: +381 11 2674 778